top of page
  • Writer's pictureKersti Kempe

Vad driver mig framåt?

Updated: May 18, 2018

Att vara i balans är viktigt för mig. Vad innebär det för dig?

Balans och att vara i balans har alltid varit viktigt för mig. Balans mellan jobb och familj. Inget får ta över mer än det andra. Balans mellan allvar och glädje.

Obalansen var anledningen till att jag 2002 tog beslutet att kliva av det karriärsjobb jag då var mitt uppe i, som fick mig ur balans. Det krävdes mer av mig på jobbet och vågen tippade över till nackdel för familj och barn och mitt eget välmående och glädje. Där och då tog jag beslut om att jag ville bestämma över mig själv, min karriär, mitt liv. Jobbet är viktigt, jag vill utvecklas och göra nytta, men inte på bekostnad av den tid jag ville lägga på familj och barn och mig själv. Så mitt första företag, POPOMAX grundades.

2016 hamnade vågen i obalans igen. Vana, det jag redan kunde, oförmåga att skapa nytt vägde ner vågen till nackdel för nytänkande, utveckling och glädje. Nu var det dags att starta om igen och mitt andra företag SNITSLA grundades med en ambition att skapa en hållbar livsstil för både mig, familjen och omvärlden.

Ska bli spännande att se hur länge vågen kan balansera nu.0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page